Projecten

Triple P is een ICT leverancier gespecialiseerd op de infrastructuur. Ecotel heeft op interim basis sales en delivery ondersteuning verleend voor grote opdrachtgevers als ministerie van Justitie (vervanging en migratie van SAP platform), Ministerie van EZ, Financien, BZK en SenterNovem (uitrol van OT2006 projecten).

 

 

De CSN Groep bestaat uit een aantal organisaties waaronder NET Services. Ecotel verleent interim business development in samenwerking met HP Nederland en SAP.

vega

 

Vega Meet- & Regeltechniek is een technische groothandel in Amersfoort. Voor de verkooporganisatie is een Contact Center oplossing geimplementeerd in combinatie met een Siemens Hi-Com telefooncentrale en een CTI oplossing naar een IBM AS/400-iSeries platform.

hogenboom

 

Hogenboom Vakantieparken heeft zo'n 45 bungalow parken in beheer. De centrale organisatie is gevestigd in De Kwakel waar een call center met zo'n 80 agents voor de telefonische reserveringen zorgt. Bij Hogenboom werd door Ectoel de basis gelegd voor het huidige call center.

bege

 

Voor Bege Aandrijftechniek BV te Sassenheim werd de "oude" KPN telefooncentrale vervangen door een Mitel Voice over IP systeem, de ICP 3300 in combinatie met een Contact Center systeem en integratie met een IBM AS/400-iSeries platform en CRM applicatie van Pantheon Automatisering BV.